Projekti kirjeldus

Esitleme uhkusega uut maaler.eu kodulehte! Oleme asendanud vana PHP-ga loodud kohandatud veebisaidi uue kaasaegse ja mobiilisõbraliku WordPressiga ehitatud veebilehega.

Miks WordPress?

WordPress on populaarne veebisaidi haldamise platvorm, mis pakub mitmeid eeliseid, sealhulgas:

  • Lihtne sisuhaldus: Uue kodulehega on sisu lisamine ja redigeerimine lihtsam kui kunagi varem. Isegi ilma tehniliste teadmisteta saate mõne klikiga luua uusi lehti, lisada pilte ja videoid ning muuta teksti.
  • Mobiilisõbralik disain: Uus koduleht on optimeeritud kõigile seadmetele, sealhulgas nutitelefonidele ja tahvelarvutitele. See tagab, et teie kliendid tunnevad end alati mugavalt teie veebilehte külastades ja teie teenustega tutvudes.
  • Kiirem laadimisaeg: Uus koduleht on loodud kiirust silmas pidades, nii et see laeb kiiresti ja sujuvalt. See tagab teie klientidele parema veebikogemuse ja aitab teie veebilehel otsingumootorites kõrgemale kohale jõuda.
  • Laiendatavus: WordPressiga saate hõlpsalt oma veebisaiti uute funktsioonide ja võimalustega laiendada. Näiteks saate lisada veebipoe, blogi või uudistevoo.

Lisaks eeltoodule pakub uus veebileht ka järgmisi funktsioone:

  • Kaasaegne ja professionaalne disain: Uus disain on loodud teie brändi esindamiseks ja hea esmamulje jätmiseks teie klientidele.
  • Lihtne navigeerimine: Uus navigeerimine muudab teie veebisaidi sisu leidmise lihtsaks ja kiireks.
  • Optimeeritud otsingumootoritele: Uus koduleht on optimeeritud otsingumootoritele, mis aitab teie veebilehel otsingutulemustes kõrgemale kohale jõuda.

Oleme kindlad, et uus veebileht aitab teil oma äri kasvatada ja klientidega paremini ühendust saada. Kui teil on küsimusi või vajate abi uue veebilehega, võtke meiega julgelt ühendust.