Google+ ei ole enam tavatarbijate (isiklike) ja brändikontode puhul saadaval
Soovime teid kogu Google+ tiimiga tänada,
et Google+ on tänu teile nii eriline koht olnud.
Mis juhtus teenusega Google+?

Teatasime 2018. aasta detsembris oma otsusest sulgeda Google+ 2019. aasta aprillis tavatarbijate jaoks.

Teenuse Google+ tavatarbijate versiooni sulgemisega seoses ei suletud teisi Google’i tooteid (nagu Gmail, Google Photos, Google Drive, YouTube) ja saate jätkata nende kasutamist. Google’i konto, mida kasutate nendesse teenustesse sisselogimiseks, jääb alles. Pange tähele, et juba teenusesse Google Photos varundatud fotosid ja videoid ei kustutata. Lisateave

Mis juhtus minu teenuse Google+ sisuga?
Meil on praegu pooleli sisu kustutamine tavatarbijate Google+ kontodelt ja Google+ lehtedelt. Selle protsessi lõpetamiseks kulub mitu kuud ja selle aja vältel võib sisu alles olla. Kui olete varem teenuses Google+ sisu loonud, võib teil olla võimalik vahepeal oma ülejäänud Google+ sisu alla laadida ja salvestada ning enda Google+ profiil kustutada. Lisaks võib teil olla võimalik vaadata ja kustutada oma ülejäänud Google+ tegevust.
Kui ma kasutan teenust Google+ ka enda G Suite’i kontoga, näiteks tööl või koolis, siis kuidas see mind mõjutab?

Google+ G Suite’ile jätkab teenusena, mis pakub inimestele organisatsioonis võimalust arutelude pidamiseks. Vaadake lisateavet selle kohta, kuidas me jätkame panustamist teenuse Google+ G Suite’i versiooni.

Kui te pole kindel, kas teie organisatsioonis kasutatakse G Suite’i, saate seda siinkontrollida. G Suite’i kasutajad võivad täheldada seoses Google+ tavatarbijate versiooni sulgemisega teatud muutusi teenuse Google+ funktsioonides. Lisateavet leiate siit või võite pöörduda oma G Suite’i administraatori poole.

Lisateabe saamiseks teenuse Google+ tavatarbijate versiooni sulgemise kohta külastage täielikku KKK jaotist.